gamingpsykologi logo
ikon-close
at arbejde med en gamer
Rådgivning og undervisning til skolelærere, pædagoger, konsulenter, eller andre fagfolk som arbejder med gamere. Hvordan man som fagperson kan være med til at facilitere sund og vital gaming.
KONTAKT OS
KLIK HER
banner-ring-bg

Erhverv  & institutioner

At arbejde med en gamer

Rådgivning til fagfolk og institutioner


  • Få viden om gaming
  • Arbejde med gamingafhængighed
  • Undervisning og redskaber i, hvordan man skaber vital gaming


Om det er en institution for unge, uddannelsessteder, jobcenteret, eller et helt fjerde, så er der ingen tvivl om, at de fleste fagfolk der arbejder med unge mennesker, ofte møder gaming. Gamingpsykologi tilbyder oplæg og workshops tilrettelagt de behov og problemstillinger som netop jeres fagfolk står med.


Rådgivning

Til skolen, bostedet, eller anden institution, som ønsker rådgivning til personale om, hvordan man arbejder med unge gamere, hvornår der er tale om et problematisk forhold til gaming, og hvordan man som fagperson skal hjælpe med at få skabt balance.

 

Workshops og undervisning

Der tilbydes både fyraftensmøder eller heldagsworkshops med undervisning i gaming, psykologien bag gaming, og værktøjer til at anskue og forstå gamingvaner. 

lweendo-hachileka-vOtvEuS6C0M-unsplash

Gaming Psykolog
Jonathan Smed Iversen


Jonathan Smed er uddannet psykolog og er hjernen bag Gamingpsykologi.dk. Han har siden sin helt spæde studietid været fascineret af gaming, både privat og fagligt og har dedikeret omkring 80% af sine studietimer på at researche gamingpsykologi, og de sidste 20% på selv at game. Særligt har han beskæftiget sig med motivationsmønstre og det “drive” vi har for at game, og hvordan det kan bruges i andre henseende end blot gaming.

Ikon-Facebook-Hvid
Ikon-Instagram-Hvid
Ikon-YouTube-Hvid
Ikon-Pinterest-Hvid
jonathan-iversen