gamingpsykologi logo
ikon-close

Individuelle samtaler

Individuelle samtaler til gameren

Individuelle samtaler


  • Forløb specielt tilrettelagt til dine behov
  • Få kontrol og skab balance
  • Rådgivning i trygge rammer  
  • Kør i dit eget tempo


Hvorvidt du ønsker at arbejde med at få mere kontrol i hverdagen, hjælp til svære problemer som depression og angst, eller ønsker vejledning til at arbejde målrettet mod dine målsætninger, så kan et forløb med individuelle samtaler gavne stort. 


Et forløb med individuelle samtaler har ikke et fastlagt antal samtaler, og det er først og fremmest dig der sætter dagsordenen. Du kommer til at tale med en psykolog med stor viden inden for både gaming og mentalt helbred, og sammen taler vi om, hvad du ønsker at få ud af samtalerne. Gamingpsykologi er skabt for gamere, og du vil blive mødt af en garvet gamer, der hjælper dig med at bruge dine in-game skills til at skabe et meningsfuldt IRL. Man kan sagtens elske sit liv, arbejde disciplineret mod det man ønsker at opnå, have gode relationer, og stadig være en passioneret gamer. 


Du vil blive introduceret til evidensbaseret redskaber og strategier, som er udviklet på baggrund af nyeste forskning, samt erfaring fra arbejde med gamere og unge mennesker. 


Hjerne med an masse ting
Samtaler online eller face to face

Et forløb kan foregå både online i sikre rammer, eller på Mariane Thomsens Gade 4, 8000 Aarhus


Første samtale tilbydes gratis som en uforpligtende introduktion, hvor vi sammen kan få kortlagt, hvad du har behov for.


Pris pr. samtale: 900Gaming Psykolog
Jonathan Smed Iversen


Jonathan Smed er uddannet psykolog og er hjernen bag Gamingpsykologi.dk. Han har siden sin helt spæde studietid været fascineret af gaming, både privat og fagligt og har dedikeret omkring 80% af sine studietimer på at researche gamingpsykologi, og de sidste 20% på selv at game. Særligt har han beskæftiget sig med motivationsmønstre og det “drive” vi har for at game, og hvordan det kan bruges i andre henseende end blot gaming.

Ikon-Facebook-Hvid
Ikon-Instagram-Hvid
Ikon-YouTube-Hvid
Ikon-Pinterest-Hvid
jonathan-iversen