gamingpsykologi logo
ikon-close

Gruppeforløb

Grupperådgivning af psykolog

Gamergruppen


  • Skab det liv du ønsker i samarbejde med andre gamere 
  • Sparring med gruppen og med psykolog
  • Personlig udvikling i et støttende og trygt miljø


Styrken ved at spejle sig i andre menneskers oplevelse er gang på gang blevet påvist, og det er ingen undtagelse for gamere. I gruppeforløbet arbejdes der sammen i en mindre gruppe med det formål at skabe en hverdag med vital gaming, og med de individuelle problemstillinger man møder. 

Gruppens hovedformål er, at gruppen i sig selv fungerer som et trygt forum, hvor alle gamere kan dele oplevelser både i og uden for gruppen. Det kan være utrolig rart og lettende at opleve, at andre sidder med lignende problemstillinger, og det kan ligeledes også være en stor fordel at opleve flere forskellige perspektiver. Deltagere og psykologen forpligter sig på at overholde tavshedspligten, og derfor kan gruppesessioner både bruges til at dele inspirerende og positive erfaringer, og til at fortælle om de svære ting du oplever. 



Hvorfor gruppeforløb?

Ud over fordelen ved at spejle sig i andre ligesindede mennesker, så foregår gruppesessioner altid med en psykolog til stede, der styrer forløbet og sørger for, at alle bliver inddraget i gruppen, samt bidrager med sparring og undervisning efter behov. Ud over gruppesessionerne, får alle deltagere også 2 individuelle samtaler med psykolog. 


Rammerne for forløbet

For at sikre, at du får det du ønsker ud af forløbet, inviteres du inden forløbets opstart til en indledende forsamtale, for at finde ud af, om et gruppeforløb giver mening for dig. Forløbet inkluderer:


  • 8 gruppesessioner (90 minutter)
  • 2 Individuelle samtaler med psykolog
  • Adgang til materiale: herunder personlighedstest, Achievement Ladder, og discord gruppe


Pris pr. deltager: 4.500 kr 

Gaming Psykolog
Jonathan Smed Iversen


Jonathan Smed er uddannet psykolog og er hjernen bag Gamingpsykologi.dk. Han har siden sin helt spæde studietid været fascineret af gaming, både privat og fagligt og har dedikeret omkring 80% af sine studietimer på at researche gamingpsykologi, og de sidste 20% på selv at game. Særligt har han beskæftiget sig med motivationsmønstre og det “drive” vi har for at game, og hvordan det kan bruges i andre henseende end blot gaming.

Ikon-Facebook-Hvid
Ikon-Instagram-Hvid
Ikon-YouTube-Hvid
Ikon-Pinterest-Hvid
jonathan-iversen