gamingpsykologi logo
ikon-close
vitaliser din gaming i dag
Gennem individuel rådgivning og coaching, samt grupper, arbejder vi med at skabe en større gennemslagskraft i den virkelige verden for gameren.
Kontakt os
KLIK HER
banner-ring-bg

Til gameren

Gaming i balance

Hjælp til gamere

Som gamer indgår du hver dag i ekstremt kompleks problemløsning, hvor du skærper dine mentale evner.


Gaming er fedt. Det er singleplayer eventyr med fast paced platforming og score attacks, store RPG historier med 20 forskellige endings, og strategispil, hvor vores evne til theory crafting for alvor sættes i spil.


Det er også multiplayer med venner, onlinefællesskaber på discord, guilds, og den professionelle scene. Ikke uden grund bliver rigtigt mange mennesker totalt opslugt af gaming, med risiko for at lade det komme til at fylde så meget, at gaming ikke længere er et udviklende supplement i forhold til læring, udvikling og underholdning, men bliver til et altfortærende og nedbrydende tidsforbrug.


Så hvorfor oplever man som gamer nogle gange, at den virtuelle verden har et særligt stærkt pull, og den virkelig verden afviser os? Hvorfor er det så svært at kaste sig ud i nye udfordringer og give os i kast med de opgaver, som vi udmærket ved vi bør løse?florian-gagnepain-TYoA7O_OmPc-unsplash


alex-haney-lfQyS-TnqEg-unsplash


Skab vital gaming

Hos Gamingpsykologi.dk arbejdes der med at skabe et liv med mening og kvalitet hos gameren. Et liv, hvor gaming har en berettiget plads i tilværelsen, men hvor der samtidig er plads til et meningsfuldt IRL. Denne helhedstænkning, betegner vi som Vital gamingVital gaming er gaming i sit stærkeste udtryk. Når gaming både er et underholdningsmedie og et lærings- og udviklingsmedie, uden at det udelukkende gør tjeneste som en flugtmulighed fra en krævende og kompleks verden. Når man gamer for at have det sjovt, og s


om et supplement til en sammenhængende livsstil udenfor spillet. 

Gennem individuel rådgivning og coaching, samt grupp

er, arbejder vi med at skabe en større gennemslagskraft i den virkelige verden for gameren. Målsætning er, at få lyst og mod til at være i den virkelige verden - ikke at fjerne gaming. 


Se vores tilbud

Individuelle samtaler 

Gruppe Gaming Psykolog
Jonathan Smed Iversen


Jonathan Smed er uddannet psykolog og er hjernen bag Gamingpsykologi.dk. Han har siden sin helt spæde studietid været fascineret af gaming, både privat og fagligt og har dedikeret omkring 80% af sine studietimer på at researche gamingpsykologi, og de sidste 20% på selv at game. Særligt har han beskæftiget sig med motivationsmønstre og det “drive” vi har for at game, og hvordan det kan bruges i andre henseende end blot gaming.

Ikon-Facebook-Hvid
Ikon-Instagram-Hvid
Ikon-YouTube-Hvid
Ikon-Pinterest-Hvid
jonathan-iversen